Briosele cu caşcaval şi şuncă sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.
Într-un bol amestecăm făina, mălaiul si praful de copt. Taiem ceapa rondele, apoi şunca şi caşcavalul se taie cubuleţe şi adaugăm toate peste amestecul de făină.
Topim untul, după ce s-a răcorit puţin turnăm cana de lapte şi oul bătut.
Omogenizăm ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte şi unt.
Umplem formele de briose şi le băgăm la cuptor pentru 25 minute la 200 grade.
Briosele cu cascava si sunca se servesc atât calde cât şi reci.
Poftă bună!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii