Briose cu caşcaval şi şuncă

Briosele cu caşcaval şi şuncă sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Briose cu caşcaval şi şuncă

Ingrediente

  • 2 linguri mălai
  • un praf de copt
  • 1 ou
  • 2 fire de ceapă verde
  • o cană lapte
  • 2 linguri unt
  • o cană şi jumătate făină
  • 100 g şuncă presată
  • 100 g caşcaval

Mod de preparare

Într-un bol amestecăm făina, mălaiul si praful de copt. Taiem ceapa rondele, apoi şunca şi caşcavalul se taie cubuleţe şi adaugăm toate peste amestecul de făină.
Topim untul, după ce s-a răcorit puţin turnăm cana de lapte şi oul bătut.
Omogenizăm ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte şi unt.
Umplem formele de briose şi le băgăm la cuptor pentru 25 minute la 200 grade.


Briosele cu cascava si sunca se servesc atât calde cât şi reci.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori