Aperitive cu branza

Reteta Briose cu caşcaval şi şuncă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
carmita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose cu Malai si Afine (Reteta Video)"
 
Briosele cu caşcaval şi şuncă sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.

ingrediente

   2 linguri mălai
   un praf de copt
   1 ou
   2 fire de ceapă verde
   o cană lapte
   2 linguri unt
   o cană şi jumătate făină
   100 g şuncă presată
   100 g caşcaval

mod de preparare

Într-un bol amestecăm făina, mălaiul si praful de copt. Taiem ceapa rondele, apoi şunca şi caşcavalul se taie cubuleţe şi adaugăm toate peste amestecul de făină.
Topim untul, după ce s-a răcorit puţin turnăm cana de lapte şi oul bătut.
Omogenizăm ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte şi unt.
Umplem formele de briose şi le băgăm la cuptor pentru 25 minute la 200 grade.


Briosele cu cascava si sunca se servesc atât calde cât şi reci.

Poftă bună!

Incearca si Gogosi pripite cu cascaval in unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu caşcaval şi şuncă" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.