Briose cu cascaval Sofia si sunca

Briosele cu cascaval Sofia si sunca sunt niste gustari delicioase ce se prepara incredibil de usor si rapid. Pot fi servite atat la pachet, ca si gustare, cat si la micul dejun sau ca aperitive sarate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval Sofia si sunca

Ingrediente

  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval SOFIA
  • 100 gr sunca
  • sare

Mod de preparare

Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, mixam, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe si sunca taiata.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine.
Dăm formele cu compozitia de briose la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!


Briosele cu sunca si cascaval Sofia pot fi servite la micul dejun, ca si gustari intre mese sau pot fi puse la pachet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci