Aperitive cu carne

Reteta Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 20m 
Ursan Anisoara Anisoara postat de
Postat pe: 18-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
O reteta usor de preparat, cu aroma si miros de toamna!

ingrediente

4 portii

   4 cartofi mari
   cateva bucati de Prosciutto
   o mana de branza de oaie framantata
   1 ou
   o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat
   sare
   ulei de masline
   o lingurita de condimente uscate (cimbrisor, oregano, piper, dafin)

mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, cca 13 minute, nu foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm ,grosimea peretilor cartofilor.
Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.
Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca 10-15 minute, la foc potrivit sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!!!
Incearca si Rulou din ceafa de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.