Aperitive cu branza

Reteta culinara Cas cu oua si smantana

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru branza cu chimen si boia branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua.

ingrediente

   branza de burduf sau cas proaspat (300 g),
   unt (100 g),
   boia dulce (1 lingurita),
   chimen (1 virf de cutit),
   sare

mod de preparare

Pentru branza cu chimen si boia branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Branza se aseaza pe farfuria de servit dindu-I forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei grasi, ridichi taiate sub forma de trandafir, castraveciori cruzi, ceapa verde


Incearca si Aperitiv de sarbatoare cu crema de branza Ceva Fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas cu oua si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite