Aperitive cu branza

Reteta Cordon bleu cu castraveti murati

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 
Burcea_Vasilica postat de
Postat pe: 11-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Un aperitiv cu castraveti murati deliciosi

ingrediente

4 portii

   12 castraveti cornichon murati in saramura
   150 gr muschiulet afumat sau bacon
   150 gr cascaval
   3 oua
   doi ardei kapia
   faina
   pesmet
   trei lingurite susan negru
   o lingurita boia spaniola
   piper mozaic
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere.
Se spala castravetii si se lasa la scurs pentru indepartarea excesului de lichid. Se taie cascavalul sau bacon-ul sub forma de fasii de lungimea castravetilor, la fel procedand si cu ardeiul kapia.
Introducem in interiorul castravetilor o bucata de bacon, o bucata de cascaval si una de ardei.

Batem ouale impreuna cu boia si piper si amestecam pesmetul cu susanul negru. Se trec apoi castravetii prin faina, ou iar la final prin amestecul de pesmet si susan.
Se prajesc in ulei incins pana prind crusta aurie, apoi se scot pe servetel de hartie absorbanta pentru inlaturarea excesului de ulei.
Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta buna!

Incearca si Branza topita de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu castraveti murati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.