Rulada cu spanac si doua creme de branza

Un aperitiv colorat si foarte delicios!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu spanac si doua creme de branza

Ingrediente

  • blat :
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 gr piure de spanac
  • 75 ml ulei de masline
  • 120 gr faina
  • crema de branza cu morcovi:
  • 100 gr branza de burduf,
  • piure din 100 gr morcovi baby
  • crema de branza cu marar:
  • 100 gr branza de burduf
  • o lingura de smantana
  • marar verde

Mod de preparare

Se prepara blatul, mixand spuma tare albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie pentru copt, cca. 15 minute, la foc potrivit. Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare, apoi se mixeaza si se fac piure si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena. Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin. Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform, cu crema de branza si morcovi, apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci