Retete de pasti

Reteta Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
momo121 postat de
Postat pe: 07-04-2018
Adaugă în cartea de bucate
O idee minunata de aperitiv la masa de Pasti cand ii ai pe toti alaturi!
Bunatati de Pasti!:x

ingrediente

10 portii

   2 oua
   2 linguri ulei
   1 lingura smantana
   2 linguri faina
   1 lingurita praf de copt
   2 oua
   2 linguri ulei
   Pentru aluatul verde
   1 lingura smantana
   2 linguri faina
   1 lingurita praf de copt
   2 linguri spanac fiert si tocat marunt
   putina sare
   Pentru aluatul galben
   4 linguri branza sarata (telemea
   cas)
   Pentru aluatul portocaliu
   2 oua
   2 linguri ulei
   1 lingura smantana
   2 linguri faina
   1 lingurita praf de copt
   1 linguri pasta de ardei
   1 lingura kechup
   sare
Pentru umplutura:
   200 g crema de branza sarata (daca nu gasiti sarata adaugati voi sare)
   3 linguri smantana
   optional puteti adauga marar (eu nu am pus)

mod de preparare

Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri.

Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in fiecare bol.

Peste galbenusuri adaugam uleiul, (cate 2 linguri in fiecare bol), apoi smantana (o lingura in fiecare bol), faina ( cate 2 linguri in fiecare bol), praful de copt (cate o lingurita in fiecare bol), apoi intr-un bol adaugam 2 linguri de spanac cu putina sare, in alt bol punem pasta de gogosari si kechup-ul(aici puteti pune 2 linguri doar pasta de gogosari, da o culoare mai frumoasa) si putina sare, iar in ultimul bol adaugam branza sarata, dar fara a mai pune sare, deaorece nu este nevoie.

Cu cate o lingura pentru fiecare bol amestecam bine compozitiile pana la omogenizare, rezultatul 3 culori diferite.


Albusurile le batem spuma, in fiecare bol si le amestecam cu cate o compozitie colorata, dar atentie, pentru a omogeniza albusul de pasta colorata ne folosim de o spatula amestecand usor de jos in sus pana la omogenizare. In final vom obtine 3 aluaturi frumos colorate pe care le turnam intr-o tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt in ordinea dorita sau ca mine (vezi foto).

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca. 15-20 minute, apoi o rasturnam pe un prosop umed si o rulam, o lasam asa pana se raceste complet.

Intre timp facem umplutura: amestecam crema de branza cu smantana pana omogenizam bine ambele ingrediente (sau dupa caz daca doriti sa puneti marar sau sare daca crema de branza nu este sarata). Desfacem rulada usor, o umplem cu crema obtinuta si o rulam din nou. O dam la frigider pana in momentul servirii!

Sa aveti pofta!
Incearca si Friptura de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora umpluta cu crema de branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.