Aperitiv cu bacon

Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat. Se pun fellile de bacon pe lungimea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu bacon

Ingrediente

  • un aluat de foietaj
  • 20 felii bacon
  • 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se intinde crema de branza peste aluat. Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza.

Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament. Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle,apoi sa da focul mic. Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra. Sunt delicioase atat calde cat si reci.
Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori