Aceasta reteta de aperitiv cu ficat de pui se prepara simplu si necesita ca si ingrediente chifle, ceapa, unt, oua, sare, piper, verdeata, unt si ficat.
Se curata ficatul, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu chiflele inmuiate in lapte. Se adauga ceapa tocata marunt si calita putin in unt. Se freaca untul spuma, apoi se adauga 2 galbenusuri. Se amesteca totul si se sareaza, pipereaza, apoi se adauga patrunjel verde tocat fin si putin maghiran. Se adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Se unge o forma de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit. Dupa 20 de minute se poate verifica daca este gata aperitivul cu ficat de pui.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii