Se face un aluat din faina, drojdia, sarea si zaharul si se lasa la crescut 30 minute. Se taie feliile de sunca in doua si cascavalul in batonase ( cc
Se face un aluat din faina, drojdia, sarea si zaharul si se lasa la crescut 30 minute. Se taie feliile de sunca in doua si cascavalul in batonase ( cca 4 batonase dintr-o felie de cascaval ). Sunt nevoie de 16 feliute de sunca si 16 batonase de cascaval. Aluatul se taie in patru parti. Se ia apoi o bucata de aluat se intinde ca un cerc si se taie in 4. In fiecare triunghi se pune 1 felie de sunca, se unge cu mustar si se pune batonul de cascaval si se ruleaza de la baza spre varf. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si deasupra se ung cu ou.Se dau la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii