Aperitive cu carne

Becri meze - Pork appetizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Papadopoulou postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline

ingrediente

   1 kg carne de porc
   1 ceapa mijlocie
   1/2 pahar ulei de masline
   5 ardei grasi mici
   brinza Feta
   2-3 rosii bine coapte
   1 pahar de vin alb
   boabe de bahari(pimento)
   sare si piper

mod de preparare

Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat betisoare. Se adauga carnea si dupa citeva minute se stinge cu vinul. Se pun rosiile rase, sarea, piperul si boabele de bahari(pimento) si se lasa sa fiarba pe foc mic, adaugind putina apa.
Cum e gata, se ia mincarea de pe foc si se adauga brinza Feta in cubulete.
Incearca si Aperitiv delicios
Daca ti-a placut reteta noastra "Becri meze - Pork appetizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite