Boccelute de toamna este o reteta de aperitiv deosebit. Boccelutele umplue cu carne nu numai ca sunt foarte gustoase, dar sunt si aspectuoase.
1. Se spala si se sterg legumele .,apoi se taie gogosarul in feliute subtiri, ceapa se taie julien, morcovul si telina se daui prin razatoarea mica ,ciupercile se curata de pielita, se spala si apoi se feliaza, verdeata se toaca marunt.
Se calesc legumele in ulei de masline ,iar atunci cand incep sa se inmoaie ,se adauga si carnea tocata. Se amesteca usor ,pana ce scade tot sucul lasat. Se sareaza si se condimenteaza, apoi la sfarsit se adauga si verdeata tocata.
2. Foile de placinta, asezate una peste alta ,se taie in patru parti egale, obtinand astfel 24 de bucati egale. Se suprapun cate doua, astfel incat colturile sa formeze o stea, apoi se pun in forme unse cu un pic de ulei si se pune cate o lingura de umplutura, deasupra se aseaza o felie subtire de cascacaval, apoi se prind usor cu codite de patrunjel sau foi de ceapa verde, legandu-se ca niste boccelute. Se pot lasa si nelagate. Se dau la cuptor, cca 15-20 de minute, pana ce foaia de placinta se rumeneste usor. Se servesc reci
1. Datorită celor 12 programe diferite de gătire, îndeplineşti de acum toate poftele familiei tale.
2.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
Boccelutele cu carne se servesc ca aperitiv rece pe masa de sarbatoare alaturi de alte aperitive.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii