Aperitive cu carne

Reteta Briose cu sunca, condimentate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)"
 
>
Aceasta reteta de briose cu sunca este delicioasa, usor de preparat, iar rezultatul final reprezinta cu succes o gustrae consistenta pentru pachet, sau un aperitiv delicios.

ingrediente

   6 bucati de kaiser
   3 pahare faina
   60 g unt
   1 lingurita mica (de cafea) praf de copt
   1 lingura busuioc proaspat
   tocat marunt
   2 linguri arpagic proaspat
   tocat marunt
   2 linguri oregano proaspat
   tocat marunt
   ¾ parmezan razuit
   2 oua batute usor
   1 pahar lapte

mod de preparare

Kaizerul se taie in patratele marunte si se prajeste la flacara mijlocie pana ce devine crocanta. Se scoate pe servetel si se lasa sa se raceasca.



Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt.



Intr-un vas mai mare se pune faina, untul framantat, condimentele, kaizerul, parmezanul si laptele amestecat cu ou.



Aluatul se pune in forme si se lasa la copt 15-20 de minute.


Briosele cu sunca se servesc dupa ce s-au racit. Pot fi puse si la pachet.

Incearca si Rulada de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sunca, condimentate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.