Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se
Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat. Faina se prajeste foarte usor in 50 gr. unt si se stinge cu laptele. Ficatul tocat se amesteca bine cu acest sos, sarea, piperul si galbenusurile. Se adauga albusurile batute spuma amestecind cu lingura foarte usor si se pune totul intr-o forma de budinca sau intr-un vas de Jena uns cu unt si bine presarat cu pesmet foarte fin
Se coace la foc potrivit
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii