Aperitive cu carne

Budinca de taitei cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. S

ingrediente

   75 gr. taitei fara ou
   100 gr. carne de pasare
   1 ou
   sare
   15 gr. unt

mod de preparare

Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pina cind incep sa se rumeneasca deasupra.
Se serveste calda
Incearca si Hamburgeri de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite