Carnaciori in aluat frantuzesc

Daca vrei sa pregatesti carnaciori in aluat frantuzesc ai nevoie de cateva ingrediente la indemana. Aceasta reteta este foarte delicioasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carnaciori de bere
  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • busuioc
  • oregano
  • 50 gr chimen
  • 2 galbenusuri
  • sare grunjoasa

Mod de preparare

Daca vrei sa pregatesti carnaciori in aluat frantuzesc ai nevoie de cateva ingrediente la indemana. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Se scoate aluatul frantuzesc de la rece si se lasa cateva minute la temperatura camerei sa se incalzeasca. Separat, se pregatesc carnaciorii de bere. Se inteapa cu o scobitoare ca sa se patrunda mai bine, apoi se pun intr-o tava de aragaz si se baga in cuptorul incins in prealabil, ca sa se rumeneasca. In acest timp, se intinde aluatul frantuzesc cu sucitorul pe o masa tapetata cu faina, ca sa nu se lipeasca. Cu ajutorul unei rulete, se taie fasii potrivite de aluat pentru a infasura carnaciorii de bere. Se pun carnaciorii pe bucatile de aluat, se ruleaza si se pun intr-o tava. Intr-un bol se bat cele doua galbenusuri cu putina sare, apoi se ung rulourile de aluat pe deasupra. Se presara busuioc, oregano, chimen si sare grunjoasa, se baga in cuptor si se lasa sa se rumeneasca.


Se servesc cu bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci