Aperitive cu carne

Reteta Carnati de Sapoca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se potriveste la gust de sare, pi

ingrediente

   500 gr carne de porc
   500 gr carne de oaie
   ardei iute pisat
   sare
   piper
   boia de ardei

mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se potriveste la gust de sare, piper si boia si se amesteca foarte bine totul. Se umple apoi intestinul cu acest amestec si se pun carnatii obtinuti la aer, la uscat.

Se servesc ca si aperitiv.



Alte retete:



Ardei umpluti

Chiftele

Tocanita de pui
Incearca si Piept de pui cu andive si maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de Sapoca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.