Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se potriveste la gust de sare, pi
Carnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se potriveste la gust de sare, piper si boia si se amesteca foarte bine totul. Se umple apoi intestinul cu acest amestec si se pun carnatii obtinuti la aer, la uscat.
Se servesc ca si aperitiv.
Alte retete:
Ardei umpluti
Chiftele
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii