Castraveti umpluti cu ficatei

Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile. Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500 g pate de ficat
  • V2 pachet de unt
  • 5 galbenusuri fierte tari
  • 7-8 castraveti murati
  • de marime potrivita
  • 1 legatura de patrunjel
  • 750 g rosii
  • piper

Mod de preparare

Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile.

Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si pateul de ficat. Se adaugi patrunjel verde, tocat marunt, putin piper si sare (daca nu sunt prea sarati castravetii); iar miezul de castraveti, tocat nu prea marunt, poate fi adaugat in amestecul pentru umplutura.

Se umplu castravetii, se asaza intr-un vas termorezisterit, dupa care se toarna deasupra rosiile fierte si pasirate.

Introducem vasuI pentru circa o ora la cuptor, la foc potrivit.

Pateul ficat poate fi inlocuit cu 500 g carne tocata.
Alte retete

Salata orientala

Salata ciuperci

Ciorba salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci