Ceapa umpluta cu carne de pui este un aperitiv foarte gustos pe baza de legume si carne. Ingredientele necesare pentru prepararea retetei sunt: ceapa, piept de pui, orez, morcovi, paine, pasta de rosii, morcovi, telina, vin.
Ceapa umpluta cu carne de pui este o reteta ce poate fi folosita drept aperitiv pentru servit la petreceri. Pentru inceput se pune la fiert carnea de pui cu sare, morcovi si telina. Dupa ce carnea s-a fiert, se curata de pe os si se lasa sa se raceasca. Se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se adauga cepele curatate. Se lasa 10 minute. Se scobesc cepele, lasand cel mult 2-3 camasi. Carnea tocata se da prin masina de tocat si se pune la calit in ulei impreuna cu ceapa verde tocata si ea. Din cand in cand se adauga supa. Se adauga sare, piper, orezul fiert in prealabil si painea inmuiata in lapte rece. Umplem cepele si le asezam intr-o cratita. Se toarna supa amestecata cu o lingura de bulion si vinul, se acopera si se pune la cuptorul incins pentru maxim 20-30 minute.
Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneAm fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii