Aperitive cu carne

Reteta Chec aperitiv cu parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Checul cu parizer este un aperitiv cu carne delicios. Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana.

ingrediente

   300 g cascaval ras
   300 g parizer
   4 oua fierte tari
   4 oua crude
   3-4 linguri smantana
   3-4 linguri faina
   sare
   piper

mod de preparare

Checul cu parizer este un aperitiv cu carne delicios. Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, sarea si piperul. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate pe lung, iar deasupra se toarne restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace 20 de minute.




Checul cu parizer se serveste rece, taiata felii.


Incearca si Muschi impanat
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu parizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.