Chec aperitiv cu telemea si parizer

Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron si se adauga restul ingredientelor.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Patru oua intregi
  • 300 g.telemea
  • 300 g. parizer
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri smantina
  • piper dupa gust
  • frunze de patrunjel(o legatura)
  • 1
  • /2 lingurita bicarbonat

Mod de preparare

Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina.Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii ,dupa ce s-a pus jumatate din aluat una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras . Dupa ce s-a copt se lasa in tava pana se raceste.


Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc