Aperitive cu carne

Reteta Chec de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Chec cu Vin Rosu si Ciocolata (Reteta Video)"
 
Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci).
Apoi adaugam usturoiul taiat marunt

ingrediente

   1kg carne tocata de porc si vita
   200gr pesmet
   200gr morcovi
   1 ceapa medie
   2 catei usturoi
   cimbru sau alta verdeata
   dupa gusturi
   2 linguri ketchup
   3 oua
   2 linguri unt
   sare
   piper

mod de preparare

Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci).


Apoi adaugam usturoiul taiat marunt si cimbru.


Carnea se amesteca cu ketchup, oua si pesmet.


Adaugam legumele calite.


Si punem compozitia intr-o forma de chec, apoi ungem cu o lingura unt moale.


Coacem la 175°C circa 30 minute apoi scoatem forma afara si ungem compozitia cu cealalta lingura de unt.


Dupa alte 30 minute e gata, o rasturnam pe un servet
Pofta buna!


Reteta Chec de carne a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro





Alte retete de aperitive cu carne: Rulouri de zucchine cu carne tocata
Incearca si Chiftelute
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.