Aperitive cu carne

Reteta Chec sarat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 
PANTELIMONESCU_31973 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale.
Subtiati cu vin pus t

ingrediente

   250gr faina
   1 praf de copt
   4 oua
   2dl. de vin alb sec
   200gr margarina
   200gr muschi file
   200gr masline verzi cantarite fara simburi(aproximativ 250gr cu simburi)
   120gr cascaval nu prea gras

mod de preparare

Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale.
Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate sferturi si muschiul file taiat cubulete mici.
La urma puneti cascavalul ras. Ungeti cu ulei 2 forme de chec potrivite, tapetati cu faina, turnati aluatul si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 50 minute

Se serveste rece.
Incearca si Clatite brasovene
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.