Aperitive cu carne

Reteta Chifetele moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul, sarea, ouale batute, ver

ingrediente

   500 gr carne de porc
   500 gr carne de vita
   3 linguri ulei
   3 cepe
   3 felii de paine
   1 jumatate lingurita piper
   1 jumatate lingurita sare
   4-5 oua
   1 legatura patrunjel verde
   1 legatura marar verde
   500 ml ulei pentru prajit
   1 jumatate capatana usturoi

mod de preparare




Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul, sarea, ouale batute, verdeata tocata marunt si usturoiul pisat. Se amesteca totul bine si se formeaza chifetele mari, care se dau prin faina. Se pune uleiul la incins si se prajesc pe ambele parti chiftelele. Se scot, apoi se lasa la scurs.
Se serevsc cu hrean ras in otet si cu ardei murati.





Alte retete:





Placinta cu carne Placinta cu dovleac Chiftele
Incearca si Mini pizza in foietaj
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifetele moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.