Aperitive cu carne

Reteta Chiftele cu spanac

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 
sufletista postat de
Postat pe: 10-07-2018
Adaugă în cartea de bucate
retete de vara

ingrediente

4 portii

   1 kg carne tocata de vita
   2 morcovi mici
   3 cartofi
   1 kg spanac
   2 oua
   2 linguri gris
   sare
   piper
   condimente pentru chiftele de la Delikat
   1 legatura patrunjel
   1 capatana usuturoi

mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.


Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).


Morcovul il dam prin razatoarea mica.


Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.


Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.


Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.


Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.


Le scoatem pe un servetel absorbant.


Le servim alaturi de garnitura preferata.
Incearca si Briose pizza
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.