Aperitive cu carne

Reteta Chiftele cu zacusca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.

ingrediente

Pentru chifetele:
   400 gr carne tocata
   1 ceapa
   1 felie de paine
   patrunjel verde
   sare
   piper
Pentru zacusca:
   2 vinete
   1 ceapa
   3-4 ardei
   3 linguri ulei
   2 linguri bulion
   1 foaie de dafin
   sare
   piper

mod de preparare

Ardeii si vinetele se coc, apoi se curate de coaja si se lasa la scurs. Separat, se caleste ceapa, se adauga vinetele, ardeii tocati si se caleste totul 5 minute. Se adauga bulionul, foaia de dafin, sarea si piperul. Separat, se prepara chifetelele, amestecand carnea tocata impreuna cu ceapa tocata marunt, painea inmuiata in apa, patrunjelul tocat, sare, piper. Se formeaza chiftele rotunde, care se prajesc in ulei bine incins.


Chiftelele se garnisesc cu zacusca.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne

Incearca si Chifetlute cu carne de vaca
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu zacusca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.