Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Ardeii si vinetele se coc, apoi se curate de coaja si se lasa la scurs. Separat, se caleste ceapa, se adauga vinetele, ardeii tocati si se caleste totul 5 minute. Se adauga bulionul, foaia de dafin, sarea si piperul. Separat, se prepara chifetelele, amestecand carnea tocata impreuna cu ceapa tocata marunt, painea inmuiata in apa, patrunjelul tocat, sare, piper. Se formeaza chiftele rotunde, care se prajesc in ulei bine incins.
Chiftelele se garnisesc cu zacusca.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii