Chiftelute aperitiv

Cartoful fiert sau crud (dat prin masina de tocat), se amesteca cu carnea tocata, la care se adauga ingredientele de mai sus. Se formeaza chiftelute c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca
  • 50 ml untdelemn
  • 1 albus
  • cartofi
  • ceapa
  • patrunjel
  • marar
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Cartoful fiert sau crud (dat prin masina de tocat), se amesteca cu carnea tocata, la care se adauga ingredientele de mai sus. Se formeaza chiftelute care se prajesc in putin untdelemn cu apa sau se frig pe gratar. Se pot fierbe si la abur. In acest caz se adauga in compozitie o lingura de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci