Aperitive cu carne

Reteta Chiftelute de porc cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se curata si se taie in cubulete. Se da apoi prin masina de tocat. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins. Miezul

ingrediente

   600 g carne de porc slaba
   o ceapa
   un ou
   miezul de la o jumatate de franzela
   o cana de lapte
   o jumatate de cana de ulei
   2 linguri de faina
   o caciulie de usturoi
   o legatura de patrunjel
   2 legaturi de marar
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala carnea, se curata si se taie in cubulete. Se da apoi prin masina de tocat. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins. Miezul de paine se inmoaie in lapte, apoi se stoarce bine si se maruntesc. Ceapa si painea se amesteca intr-un vas cu carnea tocata si se adauga verdeata maruntita, sare, piper si usturoiul pisat. Se omogenizeaza compozitia si din ea, cu


mana uda, se formeaza chiftelute de marimi egale. Acestea se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se pot servi reci, ca aperitiv, sau fierbinti, cu garnitura de


cartofi si cu muraturi.





Alte aperitive retete recomandate





Ciuperci umplute


Rulada de spanac


Rulada de pui
Incearca si Patè din ficat de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.