Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezu
Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, verdeata tocata marunt, sare, piper cimbru dupa gust. Se modeleaza chiftelutele, cu mana uda, in forma dorita de sfere sau de discuri. Se dau apoi prin susan si se rumenesc in ulei.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Rulada de spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii