Chifla se inmoaie in apa calduta. Curatim legumele si le taiem astfel: ceapa in cubulete mici, prazul si morcovii in rondele, ciupercile in felii subt
Chifla se inmoaie in apa calduta. Curatim legumele si le taiem astfel: ceapa in cubulete mici, prazul si morcovii in rondele, ciupercile in felii subtiri, iar patrunjelul marunt. Adaugam chifla stoarsa la carnea tocata, apoi usturoiul pisat, jumatate din patrunjel, ceapa, cimbrul, maiorana, oul, sare dupa gust, piper, amstecam bine si facem 20-24 chiftelute.
Incingem uleiul si margarina intr-o tigaie mai mare, prajim chiftelutele in ea pana devin maronii, apoi le scoatem pe o farfurie. Punem in tigaie prazul, morcovii si ciupercile si le prajim timp de 4-5 minute. Presaram cu faina, diluam cu 2,5 dl apa si vin, maruntim in ea concentratul de supa si firbem 5-6 minute. Adaugam frisca, apoi chiftelutele, le fierbem, apoi presaram restul de patrunjel.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Rulada de spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii