Pentru acest aperitiv aveti nevoie de piept de pui, ciuperci, ardei, morcov, usturoi, unt, cascaval, patrunjel,sare si piper.
Carnea se taie cuburi sau fasii, se condimenteaza, apoi se prajeste 2-3 minute in unt incins. Se adauga ciupercile taiate, ardeiul fasii si se lasa la calit in continuare, pana scade zeama lasata de legume. Se adauga morcovul si usturoiul, se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Se preparat 4 clatite mari si sarate si se asaza pe fiecare clatita cascaval ras, se adauga umplutura si se pliaza.
Clatitele se servesc calde, presarate cu cascaval ras deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii