Cocktail “Mara House” cu carne de pui si fructe

Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne pui fiarta
  • 200 g grapefruit
  • 120 g kiwi
  • 120 g compot ananas
  • 20 g salata verde
  • 140 g maioneza
  • 80 g rosii
  • 10 g masline
  • 150 g morcovi rasi
  • sare
  • piper
  • patrunjel frunze

Mod de preparare

Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete. Maioneza se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga la compozitia de carne, amestecand pana se omogenizeaza. Intr-o cupa de sampanie se aseaza morcovel, apoi compozitia de carne. Se decoreaza cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci