Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete.
Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete. Maioneza se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga la compozitia de carne, amestecand pana se omogenizeaza. Intr-o cupa de sampanie se aseaza morcovel, apoi compozitia de carne. Se decoreaza cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii