Aperitive cu carne

Cornete de parizer umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele dou

ingrediente

   6 felii parizer taiat nu prea subtire
   12 masline
   2 cartofi fierti
   2-3 linguri maioneza
   sare
   piper (facultativ)
   salata verde

mod de preparare

Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.
Incearca si Piept de pui umplut, in foietaj
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete de parizer umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite