Aperitive cu carne

Reteta Creier in aspic

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu

ingrediente

   1 creier mare sau 2 mici
   masline
   gogosari
   patrunjel verde
   1 albus de ou rascopt
   patrunjel verde

mod de preparare

Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu fata in jos, pe aspic. Se toarna aspic cu o lingura de jur-imprejur. Aspicul trebuie sa fie lichid, insa rece. Se umple forma bine, astfel ca aspicul sa acopere creierul cu un strat gros cam de 1-2 cm. se pune la gheata si se rastoarna pe o farfurie rotunda, garnisindu-se cu aspic tocat de jur-imprejur, iar pe deasupra se presara bobite mici rotunde de masline, gogosari si albus de ou rascopt, crengute de patrunjel verde.
Incearca si Chiftele de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier in aspic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.