Crenvursti cu oua

Crenvurstii curatati de membrane si taiati in jumatate se asaza intr-un vas termorezistent uns si se pun in cuptor pentru cateva minute. Ouale se spa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 perechi crenvursti
  • 30 g unt
  • 0 lingura ulei
  • 1 l.c. mocca ceapa rasa
  • O conserva mica de pasta de rosii
  • Piper macinat
  • O ramurica de romarin (sau ½ de foaie de dafin)

Mod de preparare

Crenvurstii curatati de membrane si taiati in jumatate se asaza intr-un vas termorezistent uns si se pun in cuptor pentru cateva minute. Ouale se sparg deasupra crenvurstilor ca sa iasa ochiuri, se tin la cuptor pana se incheaga albusul. Intre timp, ceapa se rumeneste in ulei, se amesteca cu pasta de rosii si inca o data atata apa, se potriveste gustul cu sare, piper, rormarin (sau foaie de dafin), se fierbe putin. Compozitia se toarna peste oua inainte de servire.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci