Aperitive cu carne

Reteta Crenvursti cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Crenvurstii curatati de membrane si taiati in jumatate se asaza intr-un vas termorezistent uns si se pun in cuptor pentru cateva minute. Ouale se spa

ingrediente

   8 oua
   2 perechi crenvursti
   30 g unt
   0 lingura ulei
   1 l.c. mocca ceapa rasa
   O conserva mica de pasta de rosii
   Piper macinat
   O ramurica de romarin (sau ½ de foaie de dafin)

mod de preparare

Crenvurstii curatati de membrane si taiati in jumatate se asaza intr-un vas termorezistent uns si se pun in cuptor pentru cateva minute. Ouale se sparg deasupra crenvurstilor ca sa iasa ochiuri, se tin la cuptor pana se incheaga albusul. Intre timp, ceapa se rumeneste in ulei, se amesteca cu pasta de rosii si inca o data atata apa, se potriveste gustul cu sare, piper, rormarin (sau foaie de dafin), se fierbe putin. Compozitia se toarna peste oua inainte de servire.
Alte retete recomandate
Incearca si Coronita festiva
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti cu oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.