Crenvurstii curatati de membrane si taiati in jumatate se asaza intr-un vas termorezistent uns si se pun in cuptor pentru cateva minute. Ouale se spa
Crenvurstii curatati de membrane si taiati in jumatate se asaza intr-un vas termorezistent uns si se pun in cuptor pentru cateva minute. Ouale se sparg deasupra crenvurstilor ca sa iasa ochiuri, se tin la cuptor pana se incheaga albusul. Intre timp, ceapa se rumeneste in ulei, se amesteca cu pasta de rosii si inca o data atata apa, se potriveste gustul cu sare, piper, rormarin (sau foaie de dafin), se fierbe putin. Compozitia se toarna peste oua inainte de servire.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii