Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care puneti o lingurita de drojdie de bere.
Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care puneti o lingurita de drojdie de bere. Fierbeti creierul de porc in apa putin sarata, in care ati pus si o lingurita de otet. Separat, din faina, lapte si unt sau ulei, pregatiti un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic, in care puneti bucati mici de creier si sunca taiata in cuburi marunte. Adaugati, dupa gust, 1-2 linguri de cascaval ras. Formati chiftelute mici alungite, dati-le prin faina si prajiti-le in unt sau in ulei fierbinte.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii