Crochetele de pui sunt un aperitiv excelent pentru petreceri dar si o gustare sanatoasa si satioasa pentru cei mici.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
Intr-un castron se amesteca ouale batute, laptele, faina, sarea si piperul. In alt castron se pun fulgii de porumb pisati sau mixati la robot. Pieptul de pui se taie fasii subtiri, apoi se inmoaie in amestecul de oua, lapte si faina, se dau prin fulgii de porumb si se aseaza pe tava de cuptor tapetata cu foaie de copt.
Se dau la cuptorul incins pentru cca 15-20 de min, sau pana cand crusta devine aurie.
Crochetele de pui la cuptor se pot servi alaturi de o salata de cruditati sau cu un sos de usturoi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii