Drob de miel este un aperitiv festiv specific Pastelui, cand gasim verdeturi proaspete. Dar drobul de miel este o reteta de aperitiv ce poate fi facut si cu alte ocazii.
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se pun la fiert in apa clocotita cu sare , iar apoi se toaca marunt ori se dau prin masina de tocat.
Se adauga ceapa uscata inabusita, ceapa si usturoiul verde taiate marunt, mararul si patrunjelul tocate marunt, oualele, smantana, sarea si piperul.
Se aranjaza prapurele intr-o tava care a fost tapetata cu o hartie de copt .
Se pune compozitia, se niveleaza si se acopera cu prapurele ramas .
Se da la cuptorul incalzit pentru circa 45 minute.
Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Se taie felii si se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCe-ar fi sa pregatesti in dimineata asta ceva dulce pentru micul dejun? Pui alaturi o cana de cafea sau un pahar cu lapte si...
Desert gogosi rapide pentru micul dejunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii