Aperitive cu carne

Reteta Felii de sunca cu sos de vin si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul cate putin, se amesteca, se adauga sa

ingrediente

   10 felii de sunca
   1 pahar cu vin alb
   1 pahar smantana
   sare
   100 gr unt
   10 bucati arpagic
   1 lingura pasta de rosii
   piper
   1 lingurita faina

mod de preparare




Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul cate putin, se amesteca, se adauga sare, piper, pasta de rosii, apa si se fierbe 20 minute. Se adauga smantana si se fierbe in doua clocote, apoi se paseaza.

Feliile de sunca se incalzesc in cuptor si se servesc cu sosul fierbinte, pasat prin sita si amestecat cu 50 g de unt.


Alte retete:


Placinta cu dovleac


Zacusca de ciuperci


Chiftele
Incearca si Snitel de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de sunca cu sos de vin si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.