Felii de sunca cu sos de vin si smantana

Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul cate putin, se amesteca, se adauga sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 felii de sunca
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • 100 gr unt
  • 10 bucati arpagic
  • 1 lingura pasta de rosii
  • piper
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul cate putin, se amesteca, se adauga sare, piper, pasta de rosii, apa si se fierbe 20 minute. Se adauga smantana si se fierbe in doua clocote, apoi se paseaza.


Feliile de sunca se incalzesc in cuptor si se servesc cu sosul fierbinte, pasat prin sita si amestecat cu 50 g de unt.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Zacusca de ciuperci

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci