Aperitive cu carne

Reteta Frigarui cu sunca si carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi.

ingrediente

   400 g sunca de casa
   200 g carnati de casa
   8 cepe rosii
   4 ardei rosii
   2-3 linguri ulei
   sare

mod de preparare

Sunca se taie cubulete de 2-4 cm, iar carnatii felii groase de 4-5 cm. Ardeiul se taie si el cubulete, 4 cepe se taie in doua, iar restul in sferturi. Se presar toate cu sare. Mezelurile si legumele pregatite se pun pe frigarui. In cele doua capete se pun jumatatile de ceapa. Se prajesc pe jar pana se rumenesc bine. Daca in timpul coacerii se usca prea tare, se poate unge cu ulei.
Se serveste cu salata, cu paine prajita sau cu cartofi copti.





Alte retete recomandate:





Chiftele


Supa de galuste


Zacusca cu ciuperci
Incearca si Castraveti umpluti cu ansoa
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu sunca si carnati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.