Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.
Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30 de minute.
Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.
Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.
Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii