Mini pateuri cu sunca si cascaval este o reteta de aperitive delicioase. Gustarile cu sunca si cascaval sunt bune si de pus la pachet.
Pachetul de foietaj se scoate din timp din congelator si se lasa la dezghetat la temperatura camerei.
Pornim cuptorul la 190 grade Celsius.
Tapetam planul de lucru cu faina si impartim foietajul in 2 sau 3, in functie de marimea lui.
Se unge foietajul cu sos de bulion apoi presarati patrunjel verde tocat. Adaugati felii de sunca si apoi cascaval ras.
Impachetam frumos aluatul formand niste strudele mai mari. Marginile trebuiesc unse cu ou batut pentru a se prinde mai bine.
Deasupra se ung cu ou batut si se presara seminte de floarea soarelui, mac sau susan si se dau la cuptor pentru 25-30 minute.
Cand este gata se portioneaza dupa preferinta.
2 functii ale noului Philips Multicooker care ma incanta ar fi: cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore, care iti permite să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine si valva ajustabila pentru controlul presiunii, cu ajutorul careia ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Minipateurile cu sunca si cascaval se servesc simple, sau cu iaurt.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii