Aperitive cu carne

Reteta Omleta cu ficat de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ficatul de sitari se pune la prajit intr-un vas cu unt si foarte putina faina. Se adauga apoi smantana, sarea, coniacul si se lasa vasul pe marginea

ingrediente

   ficatul de la 4-5 sitari
   1 varf de cutit faina
   1 lingura de smantana
   1 lingura coniac
   3 linguri unt
   4-5 oua
   sare
   piper

mod de preparare




Ficatul de sitari se pune la prajit intr-un vas cu unt si foarte putina faina. Se adauga apoi smantana, sarea, coniacul si se lasa vasul pe marginea plitei. Separat, intr-o tigaie se infierbanta bine 1-2 linguri de unt. Ouale se bat impreuna cu o lingura de apa, se sareaza si se pipereaza, dupa care se adauga in tigaie. Cand este gata, omleta se scoate pe o farfurie, se asaza ficatul in mijlocul ei si se impatureste in forma de plic.
Se serveste imediat





Alte aperitive:





Piftie de curcan Ciuperci umplute Placinta de dovleac
Incearca si Felii de sunca cu sos de vin si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ficat de sitari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.