Aperitive cu carne

VIDEOReteta Pachetele de primavara cu carne tocata de porc si legume

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 5m 
admin postat de
Postat pe: 28-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Pun pariu ca-ti plac mult pachetelele de primavara cu carne tocata de porc si legume si sunt sigur ca te-ai intrebat cum se fac.

ingrediente

5 portii

   15 foi de orez (gasesti in orice hypermarket la raionul de produse asiatice)
   1 morcov ras
   un sfert de varza rosie data pe razatoare si stoarsa bine
   200 g carne tocata de porc
   4 linguri de sos de soia
   1 ou mai mare
   1 legatura de ceapa verde tocata
   2 catei de usturoi, zdrobiti
   1/2 lingurita de ghimbir ras
   1/2 ardei iute
   1 ardei kapia tocati marunt
   ulei de floarea soarelui pentru prajit
   piper dupa gust

Pune toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia foilor de orez si a uleiului pentru prajit si amesteca-le bine. Umezeste un prosop curat de bucatarie si stoarce-l bine. Intinde-l apoi pe-un tocator. Pune apa intr-un castron. Asaza o foaie de orez pe prosopul umed si unge-o peste tot cu apa, pana se inmoaie. Pune cca o lingura de compozitie si impatureste asemeni unei sarmale. Repeta procesul pentru fiecare foaie in parte.

Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie si prajeste pachetelele pe fiecare parte, pana devin aurii. Daca focul este prea tare, micsoreaza-l pentru a evita arderea lor. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Serveste-le cu ce sos doresti, eu am ales un sos sweet chilli si unul de soia.

 

 Sunt crocante si extrem de usor de facut. Un snack relativ rapid, gustos si aspectuos.

" />

mod de preparare


Pune toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia foilor de orez si a uleiului pentru prajit si amesteca-le bine. Umezeste un prosop curat de bucatarie si stoarce-l bine. Intinde-l apoi pe-un tocator. Pune apa intr-un castron. Asaza o foaie de orez pe prosopul umed si unge-o peste tot cu apa, pana se inmoaie. Pune cca o lingura de compozitie si impatureste asemeni unei sarmale. Repeta procesul pentru fiecare foaie in parte.

Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie si prajeste pachetelele pe fiecare parte, pana devin aurii. Daca focul este prea tare, micsoreaza-l pentru a evita arderea lor. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Serveste-le cu ce sos doresti, eu am ales un sos sweet chilli si unul de soia.

 

 Sunt crocante si extrem de usor de facut. Un snack relativ rapid, gustos si aspectuos.

Incearca si Pate de ficat de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara cu carne tocata de porc si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.