Pun pariu ca-ti plac mult pachetelele de primavara cu carne tocata de porc si legume si sunt sigur ca te-ai intrebat cum se fac.
Pune toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia foilor de orez si a uleiului pentru prajit si amesteca-le bine. Umezeste un prosop curat de bucatarie si stoarce-l bine. Intinde-l apoi pe-un tocator. Pune apa intr-un castron. Asaza o foaie de orez pe prosopul umed si unge-o peste tot cu apa, pana se inmoaie. Pune cca o lingura de compozitie si impatureste asemeni unei sarmale. Repeta procesul pentru fiecare foaie in parte.
Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie si prajeste pachetelele pe fiecare parte, pana devin aurii. Daca focul este prea tare, micsoreaza-l pentru a evita arderea lor. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces. Serveste-le cu ce sos doresti, eu am ales un sos sweet chilli si unul de soia.
Sunt crocante si extrem de usor de facut. Un snack relativ rapid, gustos si aspectuos.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii