Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se rad fin. Ouale se spal
Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se rad fin. Ouale se spala se dezinfecteaza si se trec prin jet apa rece. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Daca se foloseste paine se curata de coaja, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa si se raceste. Carnea si ceapa se toaca cu masina, se amesteca cu usturoi, patrunjel verde, oua(50gr), cartofi sau paine, sare, piper, se imparte in bucati si se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ou batut si pesmet.
Preparatul se prezinta pe platou.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii