Pasta de ficat

Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie cu pasta de ficat
  • 2-3 galbenusuri
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde
  • masline

Mod de preparare

Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.


Se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu masline.

Alte retete:

Arici din pateu de ficat de pui

Ciuperci umplute

Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc