Aperitive cu carne

Reteta Pate din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie de pui, legume pentru supa, morcovi, patrunjel, telina si ceapa.

ingrediente

   Carne de pui
   maruntaie de pui
   legume pentru supa
   morcovi
   patrunjel
   telina si
   o ceapa

mod de preparare

Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie de pui, legume pentru supa, morcovi, patrunjel, telina si ceapa. Toate se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu condimente si putin unt. Se face o pasta de uns pe paine.


Pateul din carne de pasare se serveste pe paine.

Incearca si Pate de ficat aromat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.