Aperitive cu carne

Reteta Pateu de ficat cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe ficatul in lapte dulce, dupa care se trece prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile fierte si date prin sita, putina smanta

ingrediente

   250 gr ficat
   1 ceasca de lapte
   100 gr unt
   3 linguri smantana
   sare
   2 oua
   piper macinat
   verdeata tocata

mod de preparare

Se fierbe ficatul in lapte dulce, dupa care se trece prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile fierte si date prin sita, putina smantana, sare si piper macinat. Se omogenizeaza amestecul cu o lingura de lemn, frecand energic intr-un singur sens.
Pateul se serveste pe o farfurie, garnisit cu felii de albus fiert si cu verdeata tocata presarata deasupra.





Alte aperitive:





Ciuperci cu maioneza


Salata de icre


Castraveti bulgaresti
Incearca si Rulouri
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de ficat cu unt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.