Aperitive cu carne

Reteta Perisoare din carne de potarnichi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza, pipereaza, se adauga nucsoara,

ingrediente

   4 potarnichi
   400 gr uger
   400 gr unt
   sare
   piper
   3 galbenusuri
   1 felie carne de porc
   1 felie carne vaca
   1 pahar zeama de carne
   1 pahar vin alb
   1 ceapa
   2 morcovi
   1 foaie de dafin
   patrunjel verde
   100 gr ulei
   putin pesmet

mod de preparare

Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza, pipereaza, se adauga nucsoara, galbenusurile de ou si se amesteca bine. Se pun la fiert resturile de la potarnichi impreuna cu carnea de porc si de vaca si se adauga zeama de carne si vinul alb. Se mai adauga ceapa, morcovi, foaia de dafin, cateva fire de patrunjel, dupa care se acopera si se lasa la fiert aproximativ 3 ore. Se trece apoi totul prin sita, se degreseaza si se tine la cald. Se fac perisoare de marimea unei nuci, din tocatura, apoi se tavalesc in pesmet fin si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.
Perisoarele se servesc calde, impreuna cu sosul.





Alte retete culinare:





Curcan umplut Muschi de porc la cuptor Chiftele
Incearca si Crochete cu pui si porumb
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din carne de potarnichi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.