Un aperitiv de pui cu sos de sfecla, delicios si savuros pentru o masa in familie!
Sfecla curatata de coaja, se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Ciupercile curatate si spalate, se feliaza si se soteaza un pic intr-un strop de ulei, se potriveste de sare si piper. Pieptul de pui spalat si zvantat, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se trece prin oul batut, prin faina, iar prin ou si apoi prin semintele de in. Se prajeste in uleiul incins cateva minute, pe toate fetele, apoi se scoate pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.
Intr-un pic de ulei, se prajesc si feliile de sfecla, apoi se stropesc cu suc de lamaie. Se serveste pieptul taiat in feliute subtiri, pe pat de ciuperci sotate si sfecla rosie, totul stropit cu zeama lasata de sfecla. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii