Aperitive cu carne

Piept de pui in crusta de seminte

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 40m 
ani67 postat de
Postat pe: 15-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Nuggets din piept de pui-reteta video"
 
Un aperitiv de pui cu sos de sfecla, delicios si savuros pentru o masa in familie!

ingrediente

2 portii

   partile laterale (mai groase in carne)a unui piept de pui
   100 g seminte de in
   200 g ciuperci Champignion
   150 g sfecla sfecla rosie
   50 ml ulei de masline
   1lingurita de coriandru macinat
   sare
   piper
   un sfert de lamaie
   1 ou
   60 g Faina de grau

mod de preparare

Sfecla curatata de coaja, se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Ciupercile curatate si spalate, se feliaza si se soteaza un pic intr-un strop de ulei, se potriveste de sare si piper. Pieptul de pui spalat si zvantat, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se trece prin oul batut, prin faina, iar prin ou si apoi prin semintele de in. Se prajeste in uleiul incins cateva minute, pe toate fetele, apoi se scoate pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.

Intr-un pic de ulei, se prajesc si feliile de sfecla, apoi se stropesc cu suc de lamaie. Se serveste pieptul taiat in feliute subtiri, pe pat de ciuperci sotate si sfecla rosie, totul stropit cu zeama lasata de sfecla. Pofta buna!

Incearca si Corabioare din piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de seminte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite